چگونه ترشی انبه آنام پنجابی بدون آفتاب درست کنیم؟ فقط همه چیز را با هم مخلوط کنید و پودرهای مخلوط انبه و ادویه را در یک شیشه بریزید.
در این صورت، روغن خردل را تا زمانی که شروع به دود شدن کند، حرارت می دهید.
سپس آن را تا دمای اتاق خنک کنید. پس از خنک شدن، روغن را به تکه های انبه تند اضافه کنید.
با یک لایه 2-3 اینچی روغن خردل بپوشانید. ترشی انبه آنام را همیشه با یک لایه روغن خردل پوشانده نگه دارید.
ترشی انبه آنام را به مدت 2 تا 3 روز در جای خشک نگهداری کنید. اما توجه داشته باشید که در قطعات انبه رطوبت وجود خواهد داشت زیرا در آفتاب خشک نشده اند.
اطلاعات تغذیه برای کل شیشه ترشی انبه آنام است.
همچنین ترشی انبه آنام به عنوان چاشنی همراه با غذا سرو می شود. طعم عالی دارد، همراه با برنج، کشک یا هر کاری با برنج به عنوان همراه.
انبه ها را به قطعات 3.8 ولتی برش دهید. سنگ ها را دور بریزید، اما در صورت وجود، گوشت را از روی سنگ ها جدا کنید. اگر انبه نرم و شیرین است، نیازی به جدا کردن پوست بیرونی آن نیست. شما به 7-7.5 فنجان انبه خرد شده نیاز دارید.
انبه های خرد شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. بهتر است از کاسه فولادی یا شیشه ای استفاده کنید زیرا واکنش پذیر نیستند. 7. حالا ابتدا دانه شنبلیله آسیاب شده و دانه خردل را اضافه کنید.
سپس بقیه ادویه ها – دانه رازیانه (سانف)، دانه سیاهدانه (کالونجی)، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید. من دو نوع پودر فلفل قرمز را اضافه کردم – پودر فلفل قرمز کشمیری (برای رنگ) و یک پودر فلفل قرمز تند. حتی می توانید از یک نوع پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
نمک را اضافه کنید.
با قاشق استیل یا چوبی خوب مخلوط کنید تا ادویه ها به طور یکنواخت روی تکه های انبه را بپوشاند. طعم مخلوط ترشی ماسالا یا 1-2 تکه انبه را بررسی کنید. طعم باید کمی شور باشد. در غیر این صورت نمک بیشتری اضافه کنید.
حالا ½ فنجان روغن خردل بریزید.
خیلی خوب مخلوط کنید.
مخلوط ترشی آماده شده را در یک ظرف سرامیکی یا شیشه ای تمیز بریزید. از قاشق تمیز استفاده کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.